Gazet van Antwerpen heeft 2 nieuwe hoofdredacteurs

Gazet van Antwerpen heeft twee nieuwe hoofdredacteurs: Kris Vanmarsenille en Rudy Collier. Dat meldt uitgeverij Mediahuis. Collier en Vanmarsenille volgen Pascal Kerkhove op, die in maart liet weten dat hij de functie van hoofdredacteur niet langer kon vervullen.

De twee nieuwe hoofdredacteurs moeten de verdere toekomst van de krant voorbereiden, zo meldt Mediahuis. Voor Rudy Collier gaat het op eigen verzoek om een mandaat van één jaar.

"De afgelopen weken werden constructieve gesprekken gevoerd over de reorganisatie van de redactie van Gazet van Antwerpen", aldus Mediahuis in een persbericht. "Het toekomstplan voor de krant werd vormgegeven en de concrete organisatie van de redactie uitgetekend."

Mediahuis meldt nog dat de nieuwe samenstelling van de redactie vanaf nu wordt ingevuld. Het is de bedoeling dat de plannen voor de krant in het najaar gerealiseerd kunnen worden. "Gazet van Antwerpen moet met een hernieuwde dynamiek op de kaart worden gezet als de toonaangevende krant in de provincie."

Meest gelezen