Al bijna 1,8 miljoen luisteraars voor "Marathonradio"

"Marathonradio" op MNM heeft op een week tijd al bijna 1,8 miljoen luisteraars bereikt. Dat laat de VRT weten in een persbericht. Al bijna 200 uur maken dj's Tom De Cock en Peter Van de Veire radio om blokkende studenten door de examenperiode te loodsen.
VRT

Vorige week vrijdag startte Peter Van de Veire om 8 uur "Marathonradio". Tot en met maandag 23 juni presenteren MNM-dj's Peter Van de Veire en Tom De Cock om de beurt 24 uur lang om zo de blokkende studenten een hart onder de riem te steken.

Die formule scoort, zo blijkt. Al bijna 1,8 miljoen luisteraars hebben de afgelopen week al eens afgestemd op de zender. Ook op sociale media is het een succes. Zo is de hashtag #marathonradio al dagenlang trending en werden er al meer dan 32.800 tweets over verstuurd.

“Het doet mij heel veel plezier dat we met Marathonradio echt iets kunnen betekenen voor de Vlaamse studenten”, zegt MNM-nethoofd Rino Ver Eecke. “Of het nu een goede plaat is, een studietip, gezelschap of troost. Tom en Peter blijven ervoor gaan, 24 op 24 uur.”

Meest gelezen