Willy Sommers en Nathalie Meskens presenteren opvolger "Tien om te zien"

Willy Sommers en Nathalie Meskens presenteren deze zomer "Tien om tegen de sterren op te zien" op VTM, de eenmalige opvolger van "Tien om te zien". Sommers was jarenlang het vaste gezicht van het muziekprogramma. De opnames vinden plaats in Blankenberge en in Nieuwpoort.
Archieffoto

Naar aanleiding van de 25e verjaardag van VTM komt deze zomer "Tien om te zien" even terug op de zender. Het muziekprogramma, dat uitgezonden werd vanuit Blankenberge, was jarenlang een vaste waarde tijdens de zomermaanden.

De eenmalige terugkeer deze zomer zal er niet hetzelfde uitzien als de oorspronkelijke versie. "Artiesten van vroeger en nu en de acteurs van "Tegen de sterren op" wisselen elkaar af en brengen de grootste hits uit 20 jaar "Tien om te zien"", klinkt het in een persbericht.

Presentatoren van dienst zijn Willy Sommers, die jarenlang het gezicht was van het programma, en Nathalie Meskens, die volgens VTM opvallend veel op Anne De Baetzelier zal lijken. "Ik ben blij dat VTM me heeft gevraagd deze twee speciale tributes te presenteren", zegt Sommers. "Ik hou ontzettend fijne herinneringen over aan "Tien om te zien" en ben dan ook verheugd dat ik die sfeer na al die tijd nog eens mag herbeleven."

De opnames vinden plaats op maandag 11 augustus en woensdag 20 augustus in respectievelijk Blankenberge en Nieuwpoort. De uitzending is gepland in de tweede helft van augustus.

Meest gelezen