Focus op homohuwelijk in "Father of the bride 3"

Bijna tien jaar na de laatste film van "Father of the bride" zijn er plannen om een derde film te maken. Dat melden verschillende Amerikaanse media. Het verhaal focust zich op het homohuwelijk van de zoon van George.
Invision2014

George kan het maar moeilijk geloven dat zijn zoon op mannen valt. Iets waar zijn vrouw Nina geen begrip voor heeft, waarna ze haar man het huis uitzet.

De rol van George zal, net als bij de voorbije twee films, vertolkt worden door Steve Martin. Of Diane Keaton opnieuw present tekent voor de rol van Nina is nog niet duidelijk. De regie is opnieuw in handen van Charles Shyer.

De eerste film van "Father of the bride" kwam in 1991 uit. Vier jaar later volgde een tweede film.

Wanneer de opnames van de nieuwe film van start gaan en wanneer hij in de zalen wordt verwacht, is nog niet bekend.