2 doden bij ongevallen in Antwerpse Kempen

Het was een dodelijke verkeersnacht in de Antwerpse Kempen. In Essen kwam een motorrijder om het leven na een aanrijding met een auto op een kruispunt. In Beerse reed een twintiger met zijn auto tegen een boom. Hij was op slag dood.
In Essen kwam een motorrijder om het leven na een aanrijding.

In Essen gebeurde het dodelijke ongeval op het kruispunt van de Nieuwmoersesteenweg en Spijker. Een auto reed op het kruispunt tegen een motor. De bestuurder van de motor kwam om het leven, de vrouwelijke passagier werd zwaargewond naar het ziekenhuis overgebracht.

Op de Antwerpseweg in Beerse reed een twintiger met zijn auto tegen een boom. De klap was zo zwaar dat zijn auto in tweeën brak. De bestuurder overleed ter plaatse. Er zaten geen passagiers in de auto en er waren ook geen andere voertuigen bij betrokken.