2 verkeersongevallen met dodelijke afloop in de Kempen

Kort voor middernacht gebeurden 2 verkeersongevallen met dodelijke afloop in de Kempen.

Op het kruispunt van de Nieuwmoerseweg met Spijker in Essen werd een moto (type DAX) gegrepen door een auto. Op de moto zaten 2 personen, beiden twintigers. De bestuurder was een man en overleed ter plaatse. De passagier op de moto was een vrouw. Zij werd zwaargewond overgebracht naar het ziekenhuis. De bestuurder van de auto was in shock en werd opgevangen door slachtofferbejegening van de politie. Een verkeersdeskundige van het parket moest ter plaatse komen om de omstandigheden van het ongeval te onderzoeken. Op het kruispunt staan verkeerslichten. Het kruispunt was gedeeltelijk versperd. Om 2.45 uur was de rijbaan opnieuw vrij.

Op de Antwerpseweg in Beerse botste een auto op een boom. De autobestuurder reed van Beerse in de richting van Malle. Hij botste op een boom aan de linkerkant van de weg en op een rechte baan. De klap was enorm. Zijn Audi brak doormidden. Het motorblok en de stoel van de passgier lagen een eind verderop. De bestuurder zat alleen in de auto en overleed ter plaatse. Het slachtoffer is een twintiger uit Sint-Lenaarts. Ook bij dit ongeval moest een verkeersdeskundige van het parket ter plaatse komen om de omstandigheden van het ongeval te onderzoeken. De Antwerpseweg was lange tijd volledig versperd.
 

lees ook