E17 grotendeels versperd na zwaar verkeersongeval

De E17 in Zwijnaarde is richting Antwerpen momenteel ​grotendeels versperd na een zwaar verkeersongeval. Het ongeval gebeurde rond 1.30 uur op de brug over de E40. Vier voertuigen raakten bij het ongeval betrokken. Verschillende mensen raakten gewond.

Een auto kwam omstreeks 1.30u tegen de middenberm terecht en ging aan het slingeren. Drie achterliggers raakten vervolgens bij het ongeval betrokken. Twee van hen botsten frontaal tegen de betonnen barrière rechts van de rijbaan.

De precieze oorzaak en omstandigheden van het ongeval zijn voorlopig onduidelijk. Enkele personen raakten gewond en zijn naar het ziekenhuis overgebracht.

Het verkeer kan op dit moment slechts langs één rijstrook passeren, maar dankzij het beperkte verkeer staat er geen file. Alle betrokken voertuigen worden nog getakeld. Het is voorlopig niet duidelijk wanneer de rijbaan terug volledig vrij zal zijn.