"De Ridder" wint trofee van BVN 2013-2014

De fictieserie "De Ridder" met Clara Cleymans en Dahlia Pessemiers-Benamar heeft de BVN-trofee voor het best gewaardeerde Vlaamse programma van het televisieseizoen 2013-2014 bij BVN gewonnen. Met een waardering van 8,1 op 10 behaalde "De ridder" de hoogste waardering van alle Vlaamse programma's die het afgelopen jaar op de satellietzender werden uitgezonden.
© VRT

De actrices Clara Cleymens en Dahlia Pessemiers-Benamar hebben vanuit Florida in de VS de BVN-kijkers bedankt voor hun waardering. "We willen jullie aanmoedigen om binnenkort te kijken naar het tweede seizoen van "De Ridder", ook in het buitenland", klinkt het in een videoboodschap.

"De Ridder" is met een waardering van 8,1 op 10 het hoogst gewaardeerde Vlaamse programma op satellietzender BVN. Vorig jaar ging de onderscheiding naar "Wolven".

In Nederland werd "Floortje naar het einde van de wereld" gelauwerd met de BVN-trofee. BVN staat voor "het Beste van Vlaanderen en Nederland. De Nederlandstalige publieke omroepen en de Vlaamse openbare omroep zenden wereldwijd 24 uur per dag een mix van hun programma's uit op de zender.