Fileleed door ongeval Sint-Stevens-Woluwe

Door een ongeluk op het knooppunt Sint-Stevens-Woluwe (de aansluiting van de E40 met de Grote Buitenring rond Brussel) is de ochtendspits van Leuven naar Brussel erg moeizaam verlopen. Wie vanuit Leuven naar Brussel wou, moest rekening houden met zeker een uur vertraging.
Archief

Een koelwagen geladen met plattekaas miste rond 6.20 uur vanmorgen een bocht op de aansluiting van de E40 met de Buitenring en kwam in schaar te staan. Een andere vrachtwagen geladen met auto's en twee andere wagens konden de koelwagen niet meer ontwijken en reden erop in.

Twee inzittenden van één van de personenwagens moesten door de brandweer bevrijd worden en werden lichtgewond naar het ziekenhuis gebracht.

De weg was een tijdlang volledig versperd, wat meteen lange files veroorzaakte. Wie vanuit Leuven kwam, moest een uur aanschuiven tot de aansluiting met de Grote Buitenring rond Brussel. Ook op de alternatieve wegen, de N2 en de N3 verliep het verkeer erg moeizaam. Pas rond 9.10 uur was de weg weer helemaal vrij.