Sven De Ridder en Guga Baúl in nieuwe Sinterklaasfilm

Zopas zijn de opnames van "Sinterklaas en het pratende paard" afgerond. Sven De Ridder neemt in de film de rol van slechterik voor zijn rekening. De stem van het pratende paard komt van Guga Baúl.
+31615174413

De nieuwe Sinterklaasfilm gaat over Amerigo, het paard van Sinterklaas dat plots begint te praten. Nog voor de Pieten kunnen ontdekken hoe dat mogelijk is, steelt Jef Vandenare het paard in de hoop er een talentenjacht mee te winnen.

Sven De Ridder mocht het personage van de dief vertolken en staat ook in voor de adaptatie van het script en de stemmenregie. Naast Guga Baúl zullen ook Luk De Koninck, Jaak Van Assche, Jasmine Jaspers en Jelle Cleymans te horen zijn.

"Sinterklaas en het pratende paard" is de derde bioscoopfilm van De Club van Sinterklaas, een televisieserie die al 15 jaar populair is in Nederland. De film, die "Sinterklaas en de pietenschool" opvolgt, zal vanaf 22 oktober te bekijken zijn in de bioscoop.