7 gewonden bij ongeval oprit binnenring in Machelen

Bij een ongeval omstreeks 10.30 uur ter hoogte van de aansluiting van de E19 naar de Brusselse binnenring ter hoogte van Machelen zijn 7 personen gewond geraakt. Ze zijn allen overgebracht naar het ziekenhuis, maar waarschijnlijk is niemand in levensgevaar. Een iemand zat gekneld en moest worden bevrijd.

Het ongeval gebeurde in de richting van Zaventem en er waren drie voertuigen bij betrokken. De oprit die de E19 verbindt met de Brusselse binnenring werd na het ongeval afgesloten. Er is een omleiding voorzien via de buitenring waarna bestuurders moeten terugkeren via Vilvoorde.

Volgens het Vlaams Verkeerscentrum geeft het ongeval momenteel aanleiding tot een file op de buitenring van circa 500 meter. Op de E19 doet zich geen file voor. Verwacht wordt dat de rijbaan snel terug kan vrijgegeven worden.