Daniel Radcliffe en Maisie Williams gaan undercover op Comic-Con

Een stripbeurs waar elke bezoeker onherkenbaar in een superheld verkleed welkom is? Daar komen ook beroemdheden uit Hollywood op af. Dat blijkt uit verschillende foto's die de afgelopen dagen zijn opgedoken van bekende acteurs en regisseurs die volkomen incognito een bezoek hebben gebracht aan Comic-con, de grootste stripbeurs ter wereld in San Diego in de VS.

Afgelopen vrijdag heeft Comic-con de deuren geopend. Sinds de eerste editie in 1970 is de beurs the place to be voor liefhebbers van strips, computerspelletjes, fantasy, horror en science fiction.

Ook beroemdheden uit Hollywood komen graag langs, zeker omdat talloze bezoekers zich onherkenbaar in een superheld verkleden en ook zij met een masker op probleemloos in de massa verdwijnen.

Uit foto's die de voorbije dagen op het internet zijn verschenen, blijkt dat zowel acteur Daniel Radcliffe (Harry Potter) als actrice Maisie Williams (Arya Stark uit "Game of thrones") de beurs in een Spidermankostuum incognito hebben bezocht.

Ook regisseur Peter Jackson slaagde erin zijn aanwezigheid onopgemerkt te laten voorbijgaan door een kostuum van de Evil Jester aan te trekken.

Acteur Jack Black had minder geluk. Hij droeg dan wel een masker, zijn lichaamsbouw en manier van lopen verraadden hem meteen bij de paparazzi.