Man vindt oplossing voor dievenplaag

Twee keer werd zijn motor binnen een korte termijn gestolen. En dus vreesde Boris Farihov uit Nizjni Novgorod, Rusland, dat hij zijn droom moest opbergen. Hij dacht immers dat hij, wonend op de derde verdieping van een appartementsgebouw, zijn motorfiets nooit veilig in de gaten zou kunnen houden. Maar toen zijn vrouw lachend opmerkte dat hij de motor dan maar in het appartement moest zetten, kreeg de 56-jarige man een idee.
EuroPics[CEN] agency accepts no liability for any damages, loss or legal action resulting from the use of images supplied. The publication of images supplied in any format is solely at your (the publishers) discretion & risk. Copyright always remains with EuroPics[CEN] . Minimum Repro Fee in the UK is 150.00. All Fees must be agreed before publication with EuroPics[CEN] or with EuroPics[CEN] approved agents abroad. All Rights Reserved. Publication of any images is acceptance of these terms and conditions. For reproduction rights contact picdesk@cen.at, +43 1 812 12 87 21

Hij kocht een elektrisch motortje en een stalen kabel, die hij aan de muur nabij het balkon van zijn appartement vastmaakte. Zo hijst hij nu iedere keer dat hij zijn motorfiets niet nodig heeft, hem naar boven, weg van welke dievenhanden dan ook.

"Drie hangsloten schrikten dieven niet af de eerste keer. En de tweede keer voorzag ik nog meer hangsloten. Maar nog voor ik ze kon kopen, was de motor al verdwenen. Door deze oplossing hoef ik mijn slaap nu ’s nachts niet meer te laten", aldus Farihov aan nieuwsagentschap CEN.

"Bovendien duurt het naar boven hijsen niet langer dan drie of meer hangsloten aanbrengen", aldus de man nog. De plaatselijke politie geeft toe dat er momenteel een heuse dievenplaag heerst in de buurt.

EuroPics[CEN] agency accepts no liability for any damages, loss or legal action resulting from the use of images supplied. The publication of images supplied in any format is solely at your (the publishers) discretion & risk. Copyright always remains with EuroPics[CEN] . Minimum Repro Fee in the UK is 150.00. All Fees must be agreed before publication with EuroPics[CEN] or with EuroPics[CEN] approved agents abroad. All Rights Reserved. Publication of any images is acceptance of these terms and conditions. For reproduction rights contact picdesk@cen.at, +43 1 812 12 87 21

lees ook