Thomas Cook lanceert 'voorsteekpas' op Brussels Airport

Vanaf deze winter kunnen alle klanten van touroperator Thomas Cook de snelle rij nemen voor de veiligheidscheck op Brussels Airport. Met die speciale service wil de touroperator "stress wegnemen bij de reizigers".

Tot nu toe kregen reizigers in businessclass al voorrang bij de veiligheidscontrole. Ook voor VIPS bestaat deze behandeling al. Maar binnenkort kunnen alle klanten van Thomas Cook dus van dit voordeel gebruik maken.

Vanaf deze winter wordt hun instapkaart automatisch ook een 'voorsteekpas', waardoor ze gebruik kunnen maken van de fast lane bij de veiligheidcontrole. "We hebben deze commerciële afspraak met Brussels Airport gemaakt omdat we zagen dat de veiligheidscheck een bron van stress is voor de reiziger," zegt Baptiste van Outryve van Thomas Cook Belgium.

Bij de luchthaven bevestigt men de deal. "Thomas Cook betaalt voor deze deal, net zoals andere maatschappijen voor hun businessreizigers," laten ze weten in Het Nieuwsblad.

De deal geldt alleen voor wie een reis boekt bij touroperator Thomas Cook. Wie enkel een vliegticket boekt bij Thomas Cook Airlines blijft gewoon aanschuiven. Ook voor wie reist met zustermaatschappij Neckermann verandert er niets.

Meest gelezen