Twee doden bij verkeersongeval E17 bij Waregem

Bij een zwaar verkeersongeval op de E17 ter hoogte van Waregem zijn vanmorgen twee personen om het leven gekomen. Twee anderen raakten zwaargewond.

De bestuurder verloor de controle over het stuur tussen Waregem en Deerlijk in de richting van Kortrijk. Volgens het parket begon de wagen om nog onbekende reden te slippen en tikte hij tegen een vrachtwagen aan. Het voertuig tolde en belandde in de berm naast de snelweg.

Twee personen overleefden de klap niet. Het gaat om een jongen van 17 uit Waregem en een meisje van 15 uit Moeskroen. De brandweer bevrijdde ook twee vrouwen uit de wagen. Zij werden met zware verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis van Kortrijk. Een andere passagier kon zichzelf bevrijden.

Het parket is momenteel ter plaatse om de oorzaak van het ongeval te onderzoeken. Op het moment van het ongeval was er zwaar noodweer op de E17.