Beyoncé gaat op appartementenjacht zonder echtgenoot Jay-Z

Beyoncé Knowles heeft vorige maand een peperduur appartement in New York City bezocht dat te koop staat. Dat meldt de New York Post. De Amerikaanse zangeres deed dit naar verluidt helemaal alleen. Het voedt de geruchtenmolen dat haar huwelijk met zanger Jay-Z op springen staat.

Het appartement in kwestie is een penthouse in de wijk Chelsea op het eiland Manhattan in New York City. Kostenplaatje: 21,5 miljoen dollar (ruim 16 miljoen euro).

Beyoncé bezocht het stulpje naar verluidt helemaal alleen. Volgens de New York Post is dat opmerkelijk omdat haar man Jay-Z hun vastgoedaangelegenheden doorgaans van nabij volgt. Dat hij deze keer afwezig bleef, zou erop wijzen dat Beyoncé op zoek is naar een appartement waar enkel zijzelf en haar dochter Blue Ivy zouden wonen.

"Ze was erg stil tijdens het bezoek, alsof ze stiekem langskwam", vertelt een bron aan de New York Post. "Zo'n duur appartement zou ze niet voor haar moeder of haar zus kopen. Dat is erg onwaarschijnlijk."

De geruchten dat het huwelijk tussen Beyoncé en Jay-Z op springen staat, lopen al langer. Begin mei lekte een video uit waarin te zien is hoe Beyoncés zus Solange haar schoonbroer in een lift aanvalt. Later verklaarde het trio dat het opnieuw "een verenigde familie" was.