"Dit had veel erger kunnen aflopen"

Een ritje op de Route 95 in Topsfield, Massachusetts (VS), eindigde gisteren bijna in een drama, toen plots een bijl van een rijdende truck losraakte en in de voorruit van de auto die achter de truck reed, terechtkwam. Uiteindelijk bleef de bijl halfweg de ruit steken. De Massachusetts State Police deelde het "resultaat" via Twitter en Facebook met de wereld.

"Gelukkig doorboorde de bijl slechts voor de helft de voorruit. De vrouw die je op de foto kan zien was helemaal van de kaart, maar raakte gelukkig niet gewond. Maar wie zou hiervan niet van de kaart zijn?"

"Gelukkig reed de autobestuurder niet te hard, want dat zou de kracht van de inslag zeker vergroot hebben. We zijn vooral erg blij dat dit niet erger afgelopen is."

De chauffeur van de truck die de bijl "verloor", riskeert een boete van 150 euro, omdat hij zijn materiaal niet veilig genoeg aan zijn wagen had vastgemaakt.

lees ook