Ex-drummer Nirvana ziet brood in een reünie

De voormalige drummer van Nirvana, Chad Channing, heeft in een interview met het Britse muziekblad NME gemeld dat hij een reünie met Dave Grohl op gitaar en Krist Novoselic op bas wel ziet zitten. Of het er ook van komt, is nog verre van duidelijk.
AP2014

Drummer Chad Channing ziet brood in een reünie van de nog levende leden van Nirvana. Channing breekt een lans voor een bezetting met Dave Grohl op gitaar en Krist Novoselic op bas in het Britse blad NME. "Dat is de enige combinatie die ik kan bedenken", klinkt het.

Chad Channing was van 1988 tot 1990 de drummer van Nirvana. Hij speelde mee op het debuutalbum "Bleach" van de band uit Seattle.

In 1990 werd Channing uit Nirvana gezet en vervangen door Dave Grohl. Na de dood van Kurt Cobain gooide Grohl hoge ogen als zanger en gitarist van Foo Fighters.

De 47-jarige Channing werd eerder dit jaar niet opgenomen in de Rock and Roll Hall of Fame toen de andere bandleden gelauwerd werden.