Milow na Werchter ook te zien op Crammerock

Het muziekfestival Crammerock in Stekene heeft Milow gestrikt voor een concert op zaterdag 6 september. De Leuvense singer-songwriter speelt er zijn tweede en laatste concert van deze festivalzomer, na Rock Werchter.
© FestivalPictures.be 2013

Milow speelde eerder al op Crammerock in 2007. "We zijn enorm fier dat hij, na de jarenlange succesvolle zwerftocht en vele harten te hebben veroverd, terug een plaatsje vindt in zijn drukke internationale agenda. Een uniek plaatsje, want het is de enige kans om hem deze zomer in ons land nog aan het werk te zien", zo meldt de organisatie.

Crammerock vindt plaats op 5 en 6 september in Stekene. Op vrijdag 5 september komen Ms. Lauryn Hill, Arsenal, Dizzee Rascal en Admiral Freebee. Op zaterdag 6 september staan The Hives, Milow, Buffalo Tom, The Subs, Channel Zero en Wilkinson op het programma. Meer namen volgen nog.