Zo vermoeiend kunnen uw kinderen zijn

De zomervakantie zit er voor de helft op. Die vakantie kondigde zich zo mooi aan: heerlijk ontspannen in een warm, maar niet te warm zonnetje, een koel wijntje bij de hand en een partner vol begrip, want evenzeer in een zomerse trance. Maar de realiteit blijkt anders, want er zijn natuurlijk nog "die verdomde kinderen" die opnieuw alle aandacht naar zich toetrekken. Waardoor de vermoeidheid onherroepelijk toeslaat, zoals ook bij volgende ouders. Een Twitter-selectie, zodat u weet dat u niet de enige bent die "moe" is.

Een dagje uit in een pretpark met een immer enthousiaste zoon

"Het houdt niet op, het houdt niet op!"

"Papa, spelen. SPELEN!"

"Toch maar even proberen een slaapje te doen. Of de ogen alleszins te sluiten."

"Wat is mijn papa toch een debiel"

"Ik negeer haar. Ze interesseert me niet meer. Hou op!"

Maar altijd proberen te blijven lachen…

"Laat me gerust!"

"Ach, kon ik maar weer gaan werken…"

"Ik haat vakantie! Ik begin gewoon nu al terug te werken"

lees ook