Katy Perry opnieuw op het podium in het Witte Huis

De Amerikaanse zangeres Katy Perry heeft een optreden gegeven tijdens een evenement voor de Special Olympics in het Witte Huis in Washington. "Een van mijn favoriete mensen treedt vanavond op. We zijn haar heel dankbaar", zei president Obama toen hij de zangeres van "I kissed a girl" aankondigde.

Katy Perry was niet aan haar proefstuk toe. Twee jaar geleden trad ze op tijdens de inauguratie van de tweede ambtstermijn van president Barck Obama.

In tegenstelling tot twee jaar geleden, was haar moeder nu wel present tijdens het optreden voor de president. Twee jaar geleden waren de ouders van de zangeres er niet bij, "omdat mijn ouders Republikeins zijn en ik niet", motiveerde Katy Perry.

Obama had gisteren niets dan lof voor Perry en haar moeder. "Ik haar moeder ontmoet en nu snap ik waarom ze zo een goed mens is."