"Arsenal en Madness krijgen Suikerrock aan het dansen"

De bezoekers van Suikerrock hebben op de tweede festivaldag onder anderen School Is Cool, De Jeugd Van Tegenwoordig en Arsenal (foto) aan het werk gezien. Goose sluit de tweede festivaldag af met het enige zomerfestivalconcert van de band van het jaar.
Ymke Dirikx

Suikerrock in Tienen is voorbij halfweg. Op de tweede festivaldag van het driedaagse stadsfestival maakten onder anderen School Is Cool en Arsenal het mooie weer.

"Arsenal had de Grote Markt van Tienen goed opgewarmd in de vooravond met een strakke set waarin alle hits passeerden. Het talrijk opgekomen publiek vond het prima en deed enthousiast mee", meldt onze reporter Erik De Snerck.

"Net voor de afsluiter Goose stond Madness op het podium in Tienen. De Britse skaband begon mak, maar aan het eind van hun concert ontplofte de markt tijdens bekende nummers als "House of fun", "Our house" en "One step beyond"."

Zondag sluit The Jacksons Suikerrock af. Ook Urbanus, Umberto Tozzi, Alison Moyet en Ozark Henry zijn van de partij op de laatste festivaldag van Suikerrock.