Bill Murray vertolkt Baloo The Bear in "The jungle book"

De Amerikaanse acteur Bill Murray is toegevoegd aan de cast van stemacteurs voor de remake van "The jungle book". Murray zal de rol van Baloo The Bear vertolken in de animatiefilm. Andere stemacteurs in de productie zijn Scarlett Johansson, Ben Kingsley en Lupita Nyong'o.
2013 Invision

De remake van "The jungle book" van Disney wordt in 2015 in de bioscopen verwacht. De film wordt geregisseerd door Jon Favreau, die eerder de "Iron Man"-films maakte.

Christopher Walken voegde zich eerder deze week bij de cast. Walken zal gestalte geven aan de apenkoning King Louie. Bill Murray speelt Baloo The Bear.

De animatiefilm van Disney is niet de enige film die momenteel gemaakt wordt gebaseerd op het boek van Rudyard Kipling. Warner Bros werkt ook aan een film die gebaseerd is op het verhaal, met Andy Serkis. Die film wordt in 2016 in de bioscoop verwacht.