Franse agent steelt 50 kilo in beslag genomen drugs

In Frankrijk is een 34-jarige politieagent opgepakt. Hij wordt verdacht van het stelen van een grote partij cocaïne. Dat meldt de NOS. Hij werd opgepakt op zijn vakantieadres in de Franse Pyreneeën.

Donderdag heeft een medewerker van een politiebureau in Parijs ontdekt dat er ruim 50 kilogram cocaïne was verdwenen uit een vergrendeld politiemagazijn. De partij drugs was kort daarvoor in beslag genomen bij een bende mensensmokkelaars.

Toen de camerabeelden van de bewakingscamera's werden onderzocht, bleek dat de drugs waren meegenomen door een man die heel erg leek op een van de agenten van de drugsbestrijding. De 34-jarige man in kwestie is opgepakt op zijn vakantieadres in de Franse Pyreneeën. Hij is voorlopig geschorst. Volgens Franse media zijn de drugs nog niet teruggevonden.