16-jarige krijgt elektrische schok op Zuidfoor in Brussel

Een 16-jarige jongeman is vanmiddag bijna geëlektrocuteerd. Hij had een jeton laten vallen, klampte zich daarvoor vast aan een deel van de attractie en kreeg een elektrische shock. De jongeman is met brandwonden opgenomen in het ziekenhuis.
(archiefbeeld)

Ook een groot deel van de rest van de familie die ter hulp kwam kreeg een stroomschok. De jongeman is opgenomen in het ziekenhuis. Volgens de vader van het slachtoffer weigerde zowel de eigenaar als de politie de stroom van de attractie af te zetten, maar dat is niet bevestigd. Het zou naar verluidt ook niet de eerste keer zijn dat de attractie problemen oplevert.

De Zuidfoor aan het Brusselse Zuidstation is een van de grootste kermissen van ons land. De kermis telt dit jaar meer dan 130 attracties en blijft nog open tot en met 24 augustus.