Kennedy-telg trouwt met actrice

In de Amerikaanse staat Massachusetts zijn Robert Kennedy Jr. en Cheryl Hines gisteren in het huwelijksbootje gestapt. Hij is de zoon van wijlen senator Robert F. Kennedy en de neef van de vermoorde president John F. Kennedy. Zij is een actrice bekend van "Curb your enthousiasm".

Het huwelijk vond plaats in Hyannis Port, een Kennedybolwerk in Massachusetts. Robert Kennedy Jr. is de zoon van wijlen Robert F. Kennedy, beter bekend als Bobby Kennedy. Naast senator en advocaat was hij in de jaren 60 minister van Justitie onder het presidentschap van zijn broer John F. Kennedy. De broers kwamen beiden om bij een moordaanslag.

Zelf is Robert Kennedy Jr. eveneens advocaat en een milieuactivist. Voor hem is het zijn derde huwelijk. Eerder was hij getrouwd met Mary Richardson. Zij stierf in 2012 door verstikking. Daarvoor was hij getrouwd met Emily Ruth Black.

Cheryl Hines is een actrice bekend van de serie "Curb your enthousiasm". Daarnaast speelde ze rollen in onder andere "Suburgatory" en "We need help".