Michael Jacksons Neverland weldra onder de hamer?

Het landgoed Neverland van wijlen Michael Jackson wordt mogelijk verkocht. Dat meldt een woordvoerder van de investeerdersgroep die het terrein beheert. Meer details zijn niet bekendgemaakt.

Neverland is een landgoed van wijlen Michael Jackson in de Amerikaanse staat Californië. De popster vernoemde het naar het land uit het sprookje Peter Pan. Het omvat onder meer een pretpark en een zoo.

In 2008 droeg Jackson het landgoed over aan de investeerdersfirma Colony Capital LLC. Die zou het opknappen en later met veel winst verkopen indien Jackson zijn carrière weer op de rails zou krijgen. Hij overleed evenwel in 2009.

Een woordvoerder van de investeerdersgroep meldt nu dat Neverland mogelijk wordt verkocht. Een definitieve beslissing hierover zal binnenkort vallen.

"We hopen dat de nieuwe eigenaars van Neverland het historische belang van deze site zullen respecteren", klinkt het in een mededeling. "De nagedachtenis van Michael leeft voort in de harten van fans wereldwijd."