Pol Van Den Driessche: "Heb zelf mijn Wikipedia-pagina aangepast"

N-VA-senator en -mediastrateeg Pol Van Den Driessche heeft bekend dat hij zelf zijn eigen Wikipedia-pagina meermaals heeft proberen aan te passen. Hij zegt dat zijn partij daar niets mee te maken heeft. Onder meer de passage over seksuele intimidatie werd tijdelijk weggehaald.

De weblog Journalinks ontdekte dat de Wikipedia-pagina van Pol Van Den Driessche de voorbije dagen meermaals werd aangepast, en dat dat gebeurde vanop het partijsecretariaat van de N-VA. Zo werd de passage over de getuigenissen over seksuele intimidatie en ongewenste intimiteiten even weggehaald. Die wijzigingen werden snel ongedaan gemaakt.

Nu zegt Van Den Driessche aan Radio 2 West-Vlaanderen dat hij zelf aan zijn pagina heeft gesleuteld, naar eigen zeggen om nuance aan te brengen. Hij zegt dat hij die aanpassingen deed op het secretariaat van zijn partij, maar dat zijn partij daar voort niets mee te maken heeft.

Meest gelezen