"Ze wilde ook naar de gevangenis"

Alicia Walicke, een 22-jarige vrouw uit Cedar Park, in de Amerikaanse staat Texas, toonde midden vorige week wel erg veel berouw ten aanzien van haar vriend. Waarom deze laatste in de gevangenis belandde, is niet duidelijk, maar Walicke koesterde duidelijk schuldgevoelens. Dus vond ze er niet beter op dan zich ook te laten oppakken.
McPHOTO / INSADCO / Bilderbox

De politie van Cedar Park kreeg de melding van een diefstal in een winkel bij een plaatselijk benzinestation. Walicke was er aan de haal gegaan met een goedkope fles wijn -prijs: 3,99 dollar- en zat die rustig op de stoep buiten de winkel op te drinken.

"Walicke liet ons weten dat haar vriend eerder op de avond gearresteerd was. En dat het haar fout was. Ze wilde het met hem goed maken en ook in de gevangenis belanden", klonk het in het officiële politierapport.

Eind vorige week werd ze op borgtocht vrijgelaten. Binnenkort moet ze voor de rechter verschijnen. Op de vraag hoe het afgelopen is met haar vriend, kon de politie geen antwoord geven.

lees ook