Mars Chocolate Drinks roept drankjes terug

Mars Chocolate Drinks roept de drankjes Mars Milk (350ml), Bounty Drink (350ml), Snickers Shake (350ml) en Milky Way Milk (350 ml) terug. Dat staat te lezen op de website van het federaal Voedselagentschap (FAVV).

De verpakking van de dranken met sportdop bevat mogelijk de bacterie bacillus subtilis. Die kan misselijkheid, overgeven en buikkrampen veroorzaken, evenals diarree. Meestal duren de symptomen tussen de één en acht uur.

Het gaat om producten met een houdbaarheidsdatum van 19/12/2014 tot en met 11/4/2015.

Het bedrijf adviseert iedereen die een van de hierboven genoemde artikelen in zijn bezit heeft, deze niet te consumeren en terug te brengen naar het winkelpunt. Consumenten kunnen ook contact opnemen met de consumentendienst voor meer informatie op het gratis telefoonnummer 0800 93 047 of via contact@be.mars.com.