Oscar and the Wolf ook nog te zien op Leffingeleuren

Oscar and the Wolf lijkt de Belgische festivalact van deze zomer te worden. De Belgische groep is nu ook te zien op het West-Vlaamse Leffingeleuren. Dat heeft de organisatie bekendgemaakt. De affiche van het festival is nu compleet en kleurt opvallend Belgisch. Ook Amatorski en Madensuyu zakken naar Leffinge af.
dwimp

Eenentwintig groepen hadden hun komst naar het festival al bevestigd, en daar heeft de organisatie nog 12 namen aan toegevoegd.

Het festival trekt opnieuw heel wat Belgische namen aan, aangevuld met enkele buitenlandse bands. Het Nederlandse Dotan en de Britse bands Lapalux en Childhoo prijken op de affiche. Daarmee trekt de organisatie de lijn door want eerder plaatste Leffingeleuren al een reeks Belgen (Admiral Freebee, Intergalactic Lovers) en enkele internationale klasbakken (Trentemöller) op de affiche.

Leffingeleuren is traditioneel de afsluiter van het festivalseizoen. Dit jaar vindt het driedaagse festival in het gezellige kustdorpje Leffinge plaats van 19 tot en met 21 september.