Oscar and the Wolf vervolledigt affiche Crammerock

Het festival Crammerock zal op zaterdag 6 september worden afgesloten door de Belgische groep Oscar and the Wolf. De line-up van het tweedaagse festival in Stekene is daarmee volledig. In totaal staan er 50 artiesten geprogrammeerd.
©Chris Stessens

Oscar and the Wolf is aan de steile opmars bezig. Na een wervelende set op Rock Werchter aan het begin van de namiddag mocht de groep op Pukkelpop zowaar de bomvolle Marquee afsluiten. De reacties op dat optreden waren unaniem lovend. Intussen scoort de groep rond zanger Max Colombie na "Princes" nu ook een tweede radiohit met "Strange entity".

Crammerock is al aan zijn 24e editie toe en vindt dit jaar plaats op 5 en 6 september. Er zullen in Stekene meer dan 50 artiesten aantreden op 3 podia. Eerder waren onder meer Ms Lauryn Hill, The Hives, Arsenal, Hooverphonic, Milow en Dizzee Rascal al aan de affiche toegevoegd.