"Volgens mij zijn dit rubberen kogels"

In het heetst van de strijd is het niet altijd even makkelijk werken, zeker als een Twitteraccount ononderbroken dient gevuld te worden. En liefst nog met nieuws dat de volger onmiddellijk aangrijpt. De Amerikaanse journalist Ryan J. Reilly dacht tijdens de rellen in Ferguson een opvallend nieuwsfeit te hebben vastgesteld, namelijk rubberen kogels die zomaar op de grond lagen. Maar uiteindelijk was het niet wat het leek.

Niet dat hij helemaal zeker was. In de tweet vroeg hij of iemand kon bevestigen of het wel degelijk om rubberen kogels ging. Maar snel werd de journalist duidelijk gemaakt dat het om "oordopjes" ging, waarop hij zich verontschuldigde en de suggestie die hij gemaakt had "introk".

Natuurlijk volgden op Twitter de nodige grappige bewerkingen. Een aantal kunt u hier beneden terugvinden, onder het originele bericht.
 

lees ook