"Wie durft er nu nog te trouwen?"

14.000 post-its. Dat is het aantal dat de pasgehuwden Jamie en Emily Pharro uit Lincolnshire, Groot-Brittannië, terugvonden in hun huis na hun huwelijksreis naar Italië. Vrienden hadden als grap hun hele huis ermee beplakt. Een "job" die hen 8 uren bezighield. “We hadden wel iets verwacht”, reageerde het koppel op diverse Britse nieuwswebsites.

"De briefjes waren echt overal. Ik denk dat we binnen enkele weken er nog zullen tegenkomen." Ook de binnenkant van de afwasmachine was volledig beplakt. Op de televisie was als boodschap "So sorry" toegevoegd. Het pasgetrouwde paar had ruim 2 uur nodig om de gele briefjes weer te verwijderen.

"We hadden wel iets verwacht van onze vrienden. Want onlangs hadden ze ook een ander getrouwd koppel verrast door hun huis te vullen met 3.000 ballonnen."

"Gelukkig was er geen schade. Zie het als onschuldig vermaak. Maar ik denk niet dat iemand anders van onze vrienden nu nog wil trouwen."

Hier beneden kunt u "the making of" van de grap zien en de eerste reactie van het koppel:

lees ook