Milla Jovovich is in blijde verwachting

De Amerikaanse actrice Milla Jovovich heeft op Facebook aangekondigd dat ze een tweede kind verwacht met haar man Paul W S Anderson.

"Ik was van plan om jullie te vertellen dat ik naar Zuid-Afrika vlieg voor de opnames van "Resident evil: The final chapter". Maar... Mijn man Paul en ik hebben net ontdekt dat we een baby verwachten", schrijft Jovovich.

Jovovich en de Britse regisseur Paul W S Anderson trouwden in 2009. Het koppel heeft al een dochter van zes. Anderson is de regisseur van de "Resident evil"-films waarin Jovovich de hoodrol speelt.

Milla Jovovich werd geboren in Oekraïne in 1975. Begin de jaren 80 verhuisde ze naar Los Angeles. De actrice was op 16-jarige leeftijd te zien in "Return to the blue lagoon". Ze bouwde een succesvolle carrière als model uit en bleef ook acteren, onder meer in "The fifth element" en de "Resident evil"-films.