Tia Hellebaut en Kim Gevaert binnenkort te zien op Libelle TV

Tia Hellebaut en Kim Gevaert zullen dit najaar te zien zijn op Libelle TV. Dat heeft de digitale zender zelf bekendgemaakt. De voormalige atletes zullen te zien zijn in "Mama moves", een programma waarin ze moeders tips geven om aan hun conditie te werken.

Het verlengstuk van het magazine Libelle op televisie begint aan haar tweede jaargang en hoopt met deze twee voormalige atletes, "het bijzonder succesvol" eerste jaar te evenaren. Libelle TV heeft tot nu toe elke maand gemiddeld 1,5 miljoen kijkers bereikt.

Voor dat tweede televisieseizoen doet Libelle TV een beroep op een mix van vaste gezichten en nieuwkomers. Naast atletes Hellebaut en Gevaert komt styliste Lien Degol de rangen versterken met een eigen programma, "Met de complimenten van Lien".

Vertrouwde gezichten Ilse Van Hoecke en televisiekok Wim Ballieu blijven op het scherm. Van Hoecke krijgt een nieuwe wekelijkse talkshow "Spoor 18". Ballieu zal eveneens wekelijks te zien zijn in "De Zoete Zonde", maar hij krijgt ook een kookrubriek in Van Hoecke's talkshow. Wie dagelijkse kooktips zoekt, kan terecht bij Ilse D'hooge in "Ilse kookt".

Libelle TV mikt naast programma's over koken, lifestyle, thuis en kinderen ook nog op ontspanning met een nieuwe dagelijkse Duitstalige soap "Rode Rozen".