Johnny Depp acteert aan de zijde van zijn dochter

Acteur Johnny Depp gaat voor het eerst samen met zijn dochter in een film meespelen. Lily-Rose Depp (15) krijgt zelfs de hoofdrol in "Yoga Hosers", een film van regisseur Kevin Smith. Smiths dochter Harley Quinn vertolkt de andere andere hoofdrol. De film zou in juni 2015 in de zalen komen.
Black Sheep

De film gaat over twee meisjes van 15 die samen met een legendarische krijger, vertolkt door Depp, tegen het kwade moeten bevechten dat hun schoolfeest bedreigt. Zowel Lily-Rose Depp als Harley Quinn Smith vertolken een meisje dat Colleen heet en geobsedeerd is door yoga.

"Yoga Hosers" is het tweede deel in een drieluik over Canadese mythes gebaseerd op stripverhalen. In de eerste film van de trilogie, "Tusk",spelen zowel Lily-Rose als Harley Quinn slechts een bijrol.

"Tusk" gaat volgende maand al in première in de VS, "Yoga Hosers" zou in juni 2015 in de zalen komen. De opnames van de film zijn net van start gegaan.