Sterrenparade op filmfestival van Toronto

Jennifer Aniston, Juliette Binoche, Michael Douglas en Bill Murray. Het zijn slechts enkele namen van Hollywoodberoemdheden die begin september hun opwachting zullen maken op het 39e filmfestival van Toronto, zo heeft de organisatie bekendgemaakt.

Van 4 tot 14 september vindt het filmfestival van Toronto in Canada plaats en dit al voor de 39e keer. Het festival wordt algemeen aanzien als het startschot voor het zogenoemde Oscarseizoen. Daarnaast is het voor veel filmmakers en producenten ook het evenement bij uitstek om films op de Noord-Amerikaanse markt te lanceren.

Gisteren heeft de organisatie de lijst voorgesteld met daarop de namen van Hollywoodberoemdheden die het festival zullen bijwonen. Naast Aniston, Binoche, Douglas en Murray gaat het onder anderen om Steve Carell, Tina Fey, Jake Gyllenhaal, Dustin Hoffman, Diane Keaton, Melissa Leo, Bill Nighy, Al Pacino, Vanessa Redgrave, Adam Sandler, John Travolta and Kristen Wiig.