VTM viert kwarteeuw televisie met speciale "Tien om te zien"

De commerciële zender VTM viert dit jaar zijn 25ste verjaardag en bedankt iedereen hiervoor met een uniek spektakel. Dat vindt woensdagavond plaats in Nieuwpoort. VTM trakteert op een aflevering van hun bekende format "Tien om te Zien" en een speciale slotshow.

Voor die 25ste verjaardag brengt VTM met "Tien Om Tegen De Sterren Op Te Zien" een unieke mix van "Tien om te Zien" en het populaire comedyprogramma "Tegen de Sterren op" naar Nieuwpoort.

"We kruiden het muziekprogramma met de humor van "Tegen de Sterren Op". Muzikale persiflages door de acteurs van "Tegen de Sterren Op" wisselen af met artiesten van vroeger en nu. De ideale mix tussen nostalgie en wat VTM vandaag is", aldus de commerciële zender.

Daarnaast zal iedereen die naar Nieuwpoort afzakt verrast worden met "Een Dikke Merci Vol Magie", een groots dankspektakel met licht, klank en vuurwerk. Hoeveel mensen het spektakel zullen bijwonen is niet duidelijk, maar bij de eerste opname van "Tien Om Tegen De Sterren Op Te Zien", op 11 augustus in Blankenberge, waren al 10.000 toeschouwers.