"Die rat zal nog enige tijd in mijn hoofd rondspoken"

Het probleem is bekend in New York en het wordt ook aangepakt. Maar ze zijn er nog altijd, de ratten in de plaatselijke metrostations. Opnieuw is er eentje op beeld vastgelegd, die niet zomaar met zich liet sollen. Hij liep recht, ten aanval bijna, naar de man die hem aan het filmen was. Josiah Ryan kon niet anders dan de nodige kreten slaken en het op een rennen zetten.

Ryan op nieuwswebsite Pix 11: "Terwijl ik op mijn gemak in het station rondloop, zie ik plots een rat op me afkomen, zonder dat ik die ook maar enigszins provoceer. Misschien vond ie het niet leuk om gefilmd te worden. Ik weet eigenlijk niet of ze dat doorhebben."

"Ik ben nooit bang geweest voor de ratten in de metro. Tot nu natuurlijk. Dit voorval zal nog enige tijd in mijn hoofd rondspoken. De kans dat ik met de fiets naar het werk ga, in plaats van de metro te nemen, is heel wat groter geworden."

Meest gelezen