"Ik wil een zaag. Breng me een zaag"

Een grapje onder een aantal Britse vrienden liep niet helemaal zoals gepland. Nadat een van hen, genaamd Darren, zich in de ontvangstruimte van een hotel in Cambridge in een babystoeltje gewrongen had, geraakte hij er niet alleen niet meer op eigen kracht uit, maar ook de hulp van zijn vrienden baatte aanvankelijk niet. Ze lieten in ieder geval niet na de grappige situatie te filmen.

John Henshaw, een van Darrens vrienden, liet nieuwszender CNN weten dat de jongeman in de stoel geraakt was met de hulp van zijn vrienden. Maar dat het dan fout liep en Darren zelfs, duidelijk ontmoedigd gerakend, om een zaag begon te vragen. Ook het uitkleden van de broek hielp hem niet verder.

Uiteindelijk werd Darren uit zijn oncomfortabele positie geholpen door de stoel met een schroefsleutel helemaal te ontmantelen, aldus Henshaw nog.

Hier beneden kunt u 2 opnames bekijken vanuit verschillend standpunt. Let vooral op de hilarische lachbuien op de achtergrond.

lees ook