Dubbelganger neemt (met succes) politie in het ootje

Scott Weiland, de gewezen frontman van "The stone temple pilots" en "Velvet revolver" zit al vier weken in de cel voor een winkeldiefstal en voor drugsbezit. Met dat nieuws kwam website TMZ op de proppen, na een persbericht van de politie. In werkelijkheid heeft de winkeldief de politie - met succes - laten geloven dat hij de bekende rockzanger is. De échte Scott Weiland moest vanuit de opnamestudio melden "dat hij nog steeds op vrije voeten is."
Storms Media Group is a News Agency specializing in late breaking celebrity News & Images. © 2013 Storms Media Group Inc. All r
Een foto van de échte Weiland.

"Weten jullie wel wie ik ben? Ik ben Scott Weiland van "Stone temple pilots", riep de man toen hij door de politie in de boeien werd geslagen. Het mocht niet baten. Hij werd opgepakt met een borgtocht van 71.000 euro.

De opmerkingen tijdens zijn arrestatie waren evenwel niet in dovemansoren gevallen. De agenten van Beverly Hills gingen er gemakshalve van uit dat ze wel degelijk te maken hadden met de rocker. Nieuwswebsite TMZ werd na een tijdje op de hoogte gebracht van de arrestatie, waarop het nieuwsbericht over de gearresteerde Weiland werd gepubliceerd.

Op die manier raakte het nieuws ook bekend bij...de échte rockzanger. Hij richtte zich vanuit de opnamestudio tot TMZ en alle andere websites die het nieuws hadden opgepikt. Zijn Facebook-video kunt u onderaan bekijken.

lees ook