Vincent Byloo krijgt programma in vooravond op Stubru

Vanaf september verdelen Vincent Byloo en Linde Merckpoel de vooravond op Studio Brussel. Sam De Bruyn verhuist naar het middagblok. Byloo krijgt het blok van 16 tot 18 uur. Daarna is het de beurt aan Linde Merckpoel die een nieuw seizoen van "Linde live" zal presenteren.

Vincent Byloo zal in zijn programma terugblikken op de belangrijkste actualiteit van de dag en de ontwikkelingen van het moment. De presentator is bij de Stubru-luisteraar vooral bekend als nieuwsstem in het ochtenblok. In die hoedanigheid zal hij vervangen worden door Katrien Boon. Zij zal 's ochtends bij Siska Schoeters en Stijn Van de Voorde de luisteraar op de hoogte brengen van het nieuws.

's Middags zal Sam De Bruyn "De middag draait door" presenteren. Ook vaste waarden Christophe Lambrecht, Ayco Duyster, Kirsten Lemaire en Gunther Desamblaux blijven aan boord. Het nachtprogramma "Nightcall" zal afwisselend gepresenteerd worden door Sofie Engelen en Ketnetwrapster Sien Wynants.