Vriendin ziedend op aan smartphone verslaafd lief

Een Chinese jongeman zal in de toekomst wellicht twee keer nadenken alvorens hij nog eens naar zijn smartphone grijpt. Op foto's gemaakt door omstanders is te zien hoe zijn vriendin - ziedend van woede - alles in het werk stelt om zijn smartphone af te nemen.

Is het een promostunt? Dat is een logische vraag die kan gesteld worden bij het bekijken van onderstaande beelden. Omstanders zeggen in de Britse pers dat ze verbaasd zouden zijn mocht alles in scene zijn gezet. "Een kindje in de buurt was zelfs aan het wenen toen het koppel tegen elkaar aan het roepen was", zegt Yuan Fang tegen Daily Mail.

Volgens haar liep de vrouw achter haar treuzelende man. Maar omdat ze door zijn getreuzel hun metro zouden kunnen missen, probeerde zij de smartphone af te nemen. Toen dat mislukte, zag ze geen andere oplossing dan hem door het metrostation te slepen, tot voorbij de openstaande deuren van het metrostel. Dat hij ondertussen best met de situatie kon lachen, maakte de vrouw alleen maar kwader. "Pas toen ze op de metro geraakt waren, leek de vrede tussen het koppel wat beter bewaard te worden."

lees ook