Wegen scheiden voor Ozark Henry en Amaryllis Uitterlinden

Ozark Henry en Amaryllis Uitterlinden hebben hun professionele samenwerking stopgezet. Dat staat te lezen in Het Nieuwsblad en Gazet van Antwerpen en is door de manager van Ozark Henry aan onze redactie bevestigd.

Ozark Henry en Amaryllis beleefden vorige zomer hoogdagen met het duet "I'm your sacrifice". Het nummer leverde hen zelfs de trofee van de Radio 2 Zomerhit op.

Een herhaling van dit succes ligt niet meteen in het verschiet, want de twee werken inmiddels niet langer samen. "De beslissing dateert al van april", zegt Robbe Demuynck, de manager van Ozark Henry alias Piet Goddaer. "Amaryllis wilde haar acteercarrière verder uitbouwen terwijl Piet op dat moment aan zijn internationale carrière timmerde."

Inmiddels treedt Ozark Henry op met zangeres Laura Groeseneken. Samen concerteren ze komend najaar in culturele centra in het hele land.