Nicki Minaj wipt over collega Miley Cyrus

De Amerikaanse zangeres Nicki Minaj is erin geslaagd het record van collega Miley Cyrus te breken. Haar videoclip bij het nummer "Anaconda" is op 24 uur tijd al 19,6 miljoen keer bekeken op de muziekvideosite Vevo.

Het vorige record stond op naam van Miley Cyrus. Haar "Wrecking ball" was goed voor 19,3 miljoen kijkers op een dag tijd. De clip bij "Anaconda" werd dinsdag online gezet en is inmiddels al meer dan 37 miljoen keer bekeken. In de clip laat Minaj samen met andere danseressen vooral het betere billenwerk zien.

De zangeres zal morgen ook haar nummer voorstellen tijdens de Video Music Awards van MTV. Maar de repetities lijken niet van een leien dakje te lopen. Voor de act gaan Minaj en haar danseressen het podium op met een slang en volgens de entertainmentsites TMZ en MTV ging dat even mis. De slang, een niet-giftig exemplaar weliswaar, beet een van de danseressen. Zij werd naar het ziekenhuis gebracht. Morgen zou Minaj voor de live-show wel kiezen voor een andere slang.