MNM stelt nieuwe dj voor

Vanaf maandag 25 augustus krijgt Peter Van de Veire een nieuwe presentatrice aan zijn zijde in de "De grote Peter Van de Veire ochtendshow". Julie Van den Steen werd dit voorjaar op MNM ontdekt tijdens het project "Rock-'n-roll radio highschool". Nasrien Cnops, die twee seizoenen lang de vaste sidekick was van Van de Veire gaat vanaf dit najaar achter de schermen bij MNM aan de slag.
©Joost Joossen

"Het is allemaal nog niet goed doorgedrongen. Ik ben zo gelukkig met deze kans en heb ontzettend veel zin in dit avontuur", vertelt Julie Van den Steen. "Radio is mijn passie. Al van kinds af aan liep ik thuis rond met een speelgoedradiootje om mijn familie te entertainen."

De 22-jarige Van den Steen is net afgestudeerd aan de Arteveldehogeschool in Gent. Naar eigen zeggen ontdekte ze haar liefde voor ochtendradio toen als student aan de slag was bij de Gentse studentenradio Urgent.fm. In februari deed Van de Steen mee aan het project "Rock-'n-roll radio highschool".

"Ik ben ontzettend blij met mijn nieuwe ochtendprinses", aldus Van de Veire nog. Morgen zal het nieuwe duo meteen ook het nieuwe najaarsschema en de stemmen van MNM voorstellen in hun programma.

Nasrien Cnops, die twee seizoenen lang de vaste sidekick was van Van de Veire gaat vanaf dit najaar achter de schermen bij MNM aan de slag.

Meest gelezen