Lionel Richie komt in 2015 naar het Sportpaleis

De Amerikaanse zanger Lionel Richie heeft een concert in het Sportpaleis in Antwerpen gepland op donderdag 19 maart 2015. Het is al van 2012 geleden dat Richie nog in ons land aan het werk te zien was.

Lionel Richie geeft op donderdag 19 maart 2015 een concert in het Sportpaleis in Antwerpen. De Amerikaanse zanger reist binnenkort de wereld rond met zijn tournee "All the hits all night long".

"Ik kan niet wachten om  naar België terug te keren. Het publiek is altijd zo fantastisch en ik amuseer me rot als ik in België ben. Mijn nieuwe show is een groot meezingfeest en ik kijk er dus naar uit om samen te zingen met het Belgische publiek", aldus Richie.

De zanger zal tijdens zijn optreden zijn bekendste hits zingen, onder meer "Dancing on the ceiling", "Say you, say me", "Hello" en uiteraard "All night long".