Charlie Sheen ziet terugkeer in "Two and a half men" zitten

De Amerikaanse acteur Charlie Sheen heeft aangekondigd dat hij een terugkeer in de komedieserie "Two and a half men" wel zou zien zitten. "Als de makers het willen, is de kans dat ik het doe honderd procent", klinkt het.

De 49-jarige Charlie Sheen werd in 2011 uit de serie gezet omdat hij voortdurend in aanvaring kwam met de makers van de populaire sitcom. De producenten zetten hem op de keien omdat hij zich "onhandelbaar gedroeg".

Sheen werd vervangen door Ashton Kutcher, die gestalte gaf aan een nieuw personage. Het twaalfde en laatste seizoen van de sitcom wordt in de VS vanaf eind oktober uitgezonden.

De makers van "Two and a half men" hebben intussen ontkend dat er gesprekken of plannen zouden zijn voor een terugkeer van Sheen. De acteur blijft ervan overtuigd dat een reünie een goed idee is.

"Ik weet zeker dat ze nu iets proberen te regelen. Als iets niet goed gedaan wordt, hoeft het niet te worden gedaan. Het is een slimme groep mensen en ik weet zeker dat ze iets bedenken", klinkt Sheen hoopvol.