Colin Farrell en Vince Vaughn in tweede "True detective"

Colin Farrell en Vince Vaughn spelen de hoofdrollen in het tweede seizoen van de populaire detectiveserie "True detective". Die geruchten deden al langer de ronde, maar zijn nu bevestigd door de Amerikaanse zender HBO.

Farrell speelt de corrupte inspecteur Ray Velcoro, Vaughn de beroepscrimineel Frank Semyon. De rest van de cast zal later worden bekendgemaakt.

In het eerste seizoen van "True detective" speelden Woody Harrelson en Matthew McConaughey de hoofdrollen van twee detectives op zoek naar de dader van een bizarre moord in de Amerikaanse staat Louisiana.

Het tweede seizoen bestaat uit acht afleveringen. De opnames gaan nog dit najaar van start in Californië. De eerste twee worden geregisseerd door Justin Lin, bekend van enkele "The Fast and the Furious"-films.